• Hosszúnadrág
  • Kesztyűk 2
  • Kabátok
  • Sokkabat
  • Anvil banner
Keres
  Ismertőben is
  Ön itt jár: » Katalógus » Szállítási és fizetési feltételek Személyes adatok  |  Kosár tartalma  |  Pénztár  |  RSS  
Termék kategóriákSzállítási és fizetési feltételek, garancia Szállítási és fizetési feltételek, garancia
Tájékoztatjuk Régi és Új Partnereinket, hogy 2008-10-01-től az Alábbi Szállítási Költségeket Számoljuk Fel Megrendeléseiknél az alábbi feltételekkel.
Továbbá Tájékoztatunk Mindenkit, hogy a "Gazdasági helyzet?" miatt romló fizetési-morál tekintetében Halasztott átutalást nem áll módunkban elfogadni új Megrendelőktől, a késedelmesen teljesítő Régi Partnereinket pedig szintén nem tudjuk ilyen módon kiszolgálni!
Mivel Önök is Pénzből Élnek Megértésüket Köszönjük!

1. Szállítási Költségek Csomagonként: Maximum 30Kg-os csomag és/vagy 50.000.-Ft értékhatárig.
Súly: 0-30 Kg, Utánvét esetén Bruttó: 1375.-/csomag- A Szállítási költséget a Vevő fizeti amiről Áfa-s számlát állítunk ki.
- Nincs csomagolási költség.
- Termékeinkre a jogszabályokban előírt módon és feltételekkel minőségi garanciát vállalunk. Az egyedi (Szitanyomott,Egyedi ruha) termékekre nem tudunk visszavásárlási garanciát vállalni.
- Minősített eszközöket forgalmazunk.

- Megrendeléseket lehetőség szerint írásban kérjük elküldeni az alábbi
-06-52 203-312 Fax számra.
- info@munkaruhadiszkont.hu E-mail címre.
- Telefonon történt megrendelés esetén az esetleges "félrehallásból" adódó károkért felelősséget nem vállalunk.
- A szállítási határidő Átlagos időtartam, mérethiány vagy átmeneti készlethiány előfordulhat. Erről, és a várható Szállítási határidőről, a Pontos méretek leadása után tudunk visszajelzést adni.
- 2008.09.11.-től Termékmintát csak Térítés ellenében áll módunkban kiadni Partnereinknek,kérjük keresse Cégünket elérhetőségeinken.
- Pénzvisszafizetési garancia áruátvétel után:
A terméket sértetlen,eredeti állapotban, hiánytalan csomagolásban, a számlával együtt kell visszaküldeni címünkre 8 napon belül. Cégünk a kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek a vásárlót terhelik "visszaszállítás költsége",továbbá az esetleges díjmentes házhoz szállítás költségeit utólag köteles megtéríteni. Cégünk Utánvétes postai csomagokat technikai okok miatt nem tud fogadni, ezért kérjük, hogy az esetleges visszárut Sima csomagként juttassa el címünkre. Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel, cégünk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a csomag átvételét követo 30 napon belül hiánytalanul visszautalja. A visszavásárlási garancia nem vonatkozik, az egyedileg gyártott, egyedivé tett "Szitanyomás stb..", vagy külön megrendelésre beszerzett termékekre.

2.1 Reklamációs Ügyintézés, Garanciás Lábbelik Esetében.
- A meghibásodott lábbelit kimondottan és csakis Teljesen Megtisztított és Szellőztetett állapotban tudjuk csak átvenni a Reklamációs Ügyintézésére. Ellenkező esetben azaz Koszos vagy "Szagos" lábbelit nem áll módunkban átvenni.
- Az átvétel során egy Jegyzőkönyvet töltünk ki az átvételről, amely tartalmazza a Vásárlás Dátumát a Keletkezett Hiba leírását, és a Bejelentés Idejét.
- A Bejelentést követően továbbküldjük az illetékes Importőrnek/Gyártónak, aki megvizsgálja a lábbelit, és elbírálja a Csere jogosságát.
- Amennyiben a termék Cserére jogosult, úgy azt mielőbb elvégezzük, ellenkező esetben Nem áll módunkban a Terméket kicserélni. Reklamációs ügyintézés ideje Kb.: 2-4 hét.
- A termék cseréjével kapcsolatos költségeket "visszapostázás" a Továbbiakban Cégünk nem tudja átvállalni, ezért ez a Vásárlót terheli. A visszaszállítás költsége aktuális díjszabás szerint kerül számlázásra.
- A garancia elvész: -Nem rendeltetésszerű használat,- Helytelen tárolás és Szállítás,
- Átalakítás,-Teljesen elhasznált "időben nem jelzett" hiba esetén.
- Nem tartós használati cikkek szavatosságának általános elévülése 6 hónap.

*A táblázatban Bruttó árak szerepelnek és csomagonként érvényesek. Feltételeink 2007-12-01-től visszavonásig érvényesek.
IMAGE_BUTTON_KEZDOLAP IMAGE_BUTTON_EMAIL
0 tétel
Belépés
E-Mail cím:

Jelszó:


Elfelejtette a jelszót?
Új vásárló
OYRE iS védőszemüve víztiszta
OYRE iS védőszemüve víztiszta
Ár csak viszont-
eladóknak!

Ár csak viszont-
eladóknak!
  Ma 2018. 4. 21, szombat, Konrád napja van.   Szerzői jog © 2018 Munkaruhadiszkont webáruház
Webáruház motorját az osCommerce alapból tovább fejlesztette Pásztóy Tamás. pasztoy@pasztoy.hu
  48511251 lapletöltés 2012 augusztus 18, szombat