• Hosszúnadrág
  • Kesztyűk 2
  • Kabátok
  • Sokkabat
  • Anvil banner
Keres
  Ismertőben is
  Ön itt jár: » Katalógus Személyes adatok  |  Kosár tartalma  |  Pénztár  |  RSS  
Termék kategóriákA Tyvek Tychem C és a Tychem D overallok jelölése
A Tyvek Classic overall elsősorban részecskékkel szemben nyújt biztos védelmet, vagyis az 5. és 6. típusú vegyszerálló öltözetek közé tartozik. Ahhoz, hogy a ruházatunk megfelelő biztonságot nyújtson a folyadékok ellen is, mindenképpen a 3. és 4. típusú védelmi szint követelményeinek kell megfelelnie. Ilyen védőoverall a Tychem C és a Tychem F, nem véletlen, hogy a madárinfluenza elleni védelem leginkább alkalmas védőeszközeként ezeket a termékeket ajánlják a hivatalos szervek is.
Type3 (3. típus): A folyadékokkal szemben zárt védőruha, melynek a követelmény rendszerét az EN 463 szabvány alapján határozták meg.
Type4 (4. típus): A permetekkel szemben védő ruházatra vonatkozik és ezt a védelmi képességet az EN 468 szabványban jelzett vizsgálati módszerek igazolják, persze szigorúbb feltételekkel, mint a 6. típusú védőruhák esetében.
Ez konkrétan olyan lehetséges veszélyek elleni védelemre utal, mint amilyeneket a tömény vizes sóoldat, tömény szervetlen savak és bázisok, veszélyes szilárd részecskék, agresszív tisztítószerek illetve a vér és a testnedvek, vagy a belőlük származó kórokozók okozhatnak. Mindkét overall alkalmas a fertőző anyagokkal (MSZ EN 14126: 2004) és a vírusokkal szembeni védelemre (ISO/DIS 16604 szabvány alapján), továbbá rendelkeznek antisztatikus tulajdonsággal. A védőruha belső oldalát töltéseket szétoszlató antisztatizáló szerrel kezelik, így ha a ruha megfelelően van földelve ez a kezelés megóv a szikraképződés veszélyétől. A felületi ellenállás szempontjából mindkét védőoverall megfelel az EN 1149-1 szabvány előírásainak. Viszont mivel az ilyen antisztatizáló kezelések általában a környező levegő nedvességtartalmának megkötésével működnek, feltétlenül szükséges a 25%-nál nagyobb páratartalom különben a hatás nem érvényesül eléggé.
Az azonos vegyszerálló ruházatokra vonatkozó osztályozás következménye, hogy a rajtuk található jelölések megegyeznek: a típus osztályok piktogramjai, az antisztatikusság és a vegyszerállóság jele, a CE-jelölés, és a kis láng, ami az anyagok gyúlékonyságára utal.
Annak ellenére, hogy a Tychem C és a Tychem F ugyanazoknak a követelményeknek felelnek meg, elég nagy különbség van a két overall teljesítménye között.
A Tychem F fizikai jellemzői sokkal magasabb értékeket érnek el, vagyis jóval erősebb a szakítószilárdsága, a tépéssel szembeni ellenállása, a repesztő szilárdsága és nagyobb a területi sűrűsége is azonos anyagvastagságnál (237 µm). Ezek mellett a vegyszerálló tulajdonsága is jelzi, hogy a Tychem F nagyobb védelmi képességgel rendelkezik, mint a Tychem C de erről igazán csak a tájékoztatóban szereplő adatok alapján győződhetünk meg, Ez a plusz képesség az olaj és más kenőanyagok, a szerves vegyületek és a szerves oldószerek hatása elleni védelemben nyilvánul meg, így mondhatjuk, hogy szinte minden vegyszer ellen hatásos ez a védőruha. Természetesen a megfelelő védelmet nyújtó védőoverall kiválasztásában az Pilu-Family Bt. munkatársai széleskörű segítséget tudnak nyújtani.
Vissza
0 tétel
Belépés
E-Mail cím:

Jelszó:


Elfelejtette a jelszót?
Új vásárló
GILDAN GYEREK PAMUT PÓLÓ / Chestnut KIFUTÓ
GILDAN GYEREK PAMUT PÓLÓ / Chestnut KIFUTÓ
Ár csak viszont-
eladóknak!

Ár csak viszont-
eladóknak!
  Ma 2018. 2. 23, péntek, Alfréd napja van.   Szerzői jog © 2018 Munkaruhadiszkont webáruház
Webáruház motorját az osCommerce alapból tovább fejlesztette Pásztóy Tamás. pasztoy@pasztoy.hu
  48025782 lapletöltés 2012 augusztus 18, szombat