• Hosszúnadrág
  • Kesztyűk 2
  • Kabátok
  • Sokkabat
  • Anvil banner
Keres
  Ismertőben is
  Ön itt jár: » Katalógus » Használat feltételei Személyes adatok  |  Kosár tartalma  |  Pénztár  |  RSS  
Termék kategóriákHasználat feltételei

Szerződés, szállítás, elállás joga / nagyker

A megrendelés folyamán a megrendelő és az eladó között létrejövő szerződés (továbbiakban szerződés) tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fentiekben említett visszaigazolással. A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. Az "Információk" dobozban a a Elérhetőségek menü pontokra kattintva megtalálja a forgalmazó elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről.

A Kereskedő és a Vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerül feltüntetésre.

A szállítás módja és költségei

Áruházakban az utánvételi áruátvételi, vagy banki átutalás módot választhatja. Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget.
SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG UTÁNVÉTES CSOMAG ESETÉBEN:   Magyarországi szállítás esetén Br : 1400,- Ft/ csomag -30kg-ig vagy 50Eft értékhatárig
FIZETÉS: A megrendelt árut a csomag kézhezvételekor a futárszolgálatnak készpénzben kell fizetni.

ELŐRE UTALÁSSAL TÖRTÉNŐ FIZETÉS:  magyarországi szállítás esetén Br.: 1143,- Ft./ csomag -30kg-ig
vagy 50Eft értékhatárig
Külföldre való szállítás lehetőségéről és díjairól ügyfélszolgálatunktól érdeklődhet!

A megrendelt termékeket  -munkatársunk visszaigazolását követően- általában 3-5 munkanapon belül teljesítjük.

 

Az elállás joga

A Webáruház vásárlóit(fogyasztóit) megilleti az elállás joga, melyet a termék kézhezvételét követő 14 naptári napon belül gyakorolhat. -Eredeti csomagolásában, kérjük vissza az új, nem használt terméket, sima csomagként - utánvéttel visszaküldött csomagot nem veszünk át. -Az elállást nem kell megindokolni, az áru ellenértékét a visszaküldés után 14 napon belül visszautaljuk.  *********45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben meghatározott elállási jog CSAK A FOGYASZTÓKAT illeti meg, cégeket nem. A Ptk. 8:1. § 3. pontja szerint  fogyasztó nem más, mint a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy. Azaz JOGI SZEMÉLYEKET, CÉGEKET NEM ILLETI MEG AZ ELÁLLÁSI JOG. KERESKEDŐKRE EZ NEM VONATKOZIK, MIVEL JOGI SZEMÉLYNEK - CÉGNEK MINŐSÜL**********

méretcsere minden terméknél lehettséges, ha létezik és beszerezhető belőle a kívánt méret, vagy szín - és a visszaküldött termék, új, eladható, eredeti címkézésével és csomagolásával rendelkezik.

VISSZÁRURA KEZELÉSI KÖLTSÉGET SZÁMÍTUNK FEL:
30 NAPON BELÜLI VISSZAKÜLDÉS ESETÉN 15%
60 NAPON BELÜLI VISSZAKÜLDÉS ESETÉN 30%

KIZÁRÓLAG ABBAN AZ ESETBEN VAN LEHETŐSÉG A TERMÉK VISSZÁRUZTATÁSÁRA:
-HA AZ NEM KIFUTÓ TERMÉK
-NEM HORDOTT, NEM KOSZOLÓDOTT, NEM GYŰRÖTT
-EREDETI CIMKÉZÉSE, CSOMAGOLÁSA MEGVAN


- amennyiben további kérdése van, kérjük írja meg azt az info@munkaruhadiszkont.hu e-mail címre vagy hívja munkanapokon 9-16 óra között a 0620-914-2484 ügyfélszolgálati számunkat.

 

Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) Kormányrendeletben (megtekintheti ide kattintva)4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállhat.
(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát
a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított 14 naptári nap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított 12 hónap elteltéig,
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig
gyakorolhatja.
(3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben - a termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint 14 munkanap van hátra.
(4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
(5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni,ha a termék aez eladóhoz visszaért!
(6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot
a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;
b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;
c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;
d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;
e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében;
f) szerencsejáték-szerződés esetében. ..."

Szavatosság

Fogyasztási kifogás esetén kérjük azonnal vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal. Elérhetőségeinket a Elérhetőségek menüpontban találhatja meg.

 

http://www.munkaruhadiszkont.hu/feltetelek.htm

Továbbá Tájékoztatunk Mindenkit, hogy a "Gazdasági helyzet?" és egyéb okok miatt romló fizetési-morál tekintetében

Mivel Önök is Pénzből Élnek Megértésüket Köszönjük!

A legjobb mindkét Fél számára a készpénz, mi ezt részesítjük előnyben!

Érvényes: 2012-01-05-től

- Teljes rendelés kiszállítása a Magyar Postával /MPL/-el (Kiszállítás a Magyar Postával /MPL/ történik, csomagonként maximum 30 kg-ig és/vagy 50Eft értékig. Utánvétes szállítás esetén Bruttó 1400Ft/csomag költség kerül felszámításra az adott súly és/vagy értékhatáron belül. A szállítási díj sávosan növekszik.)
- Elő Utalásos fizetés esetén!Teljes rendelés kiszállítása a Magyar Postával /MPL/-el (Elő Utalásos fizetés esetén!Kiszállítás a Magyar Postával /MPL/ történik, csomagonként maximum 30 kg-ig és/vagy 50Eft értékig. A szállítási díj sávosan növekszik.)
- Nehéz, nagy terjedelmű, nagy mennyiségű csomag esetén egyedi árat kalkulálunk

Nagyobb csomagszám, illetve nagyobb utánvétes érték esetén Trans-O-Flex futárszolgálattal küldhetjük a csomagot, amennyiben az kedvezőbb Megrendelőinknek!

Csomagolási költséget NEM számolunk fel !!!

- Utánvétes Szállítás - Készpénzfizetéssel

- Rövid szállítási határidő, ami akár 48-óra is lehet."Terméktől Függően,munkanapokon"

- 2. Pont Feltételei.

- Utánvétes szállítás - Készpénzfizetéssel

- Viszonteladók Kedvezményes Kiszolgálása "igazolt viszonteladók"

- 2. Pont Feltételei.

 

-Oldalunkon Bruttó Áfa-s árak szerepelnek "fizetendő ár", amelyek tartalmazzák a hatályos jogszabályok és Áfa törvények szerinti Általános Forgalmi Adót!

- Használt lábbelit és egyéb használt terméket amely nem hibásodott meg,

- A meghibásodott lábbelit kimondottan és csakis Teljesen Megtisztított és Szellőztetett állapotban tudjuk csak átvenni a Reklamációs Ügyintézésére. Ellenkező esetben azaz Koszos vagy "Szagos" lábbelit nem áll módunkban átvenni.

- A Bejelentést követően továbbküldjük az illetékes Importőrnek/Gyártónak, aki megvizsgálja a lábbelit, és elbírálja a Csere jogosságát.

- A termék cseréjével kapcsolatos költségeket "visszapostázás" a Továbbiakban Cégünk nem tudja átvállalni, ezért ez a Vásárlót terheli. A visszaszállítás költsége aktuális díjszabás szerint kerül számlázásra.

- Átalakítás,-Teljesen elhasznált "időben nem jelzett" hiba esetén.

REKLAMÁCIÓS-ADATLAP

Adatkezelési Információ:

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához.

*A táblázatban a Nettó és Bruttó árak is szerepelnek és csomagonként érvényesek. Feltételeink 2010-02-24-től visszavonásig érvényesek,és tapasztalataink alapján változhatnak.

Folytatás
0 tétel
Belépés
E-Mail cím:

Jelszó:


Elfelejtette a jelszót?
Új vásárló
Esőkabát: NEPTUN orkán anyagból -Kék
Esőkabát: NEPTUN orkán anyagból -Kék
Ár csak viszont-
eladóknak!

Ár csak viszont-
eladóknak!
  Ma 2018. 4. 22, vasárnap, Csilla napja van.   Szerzői jog © 2018 Munkaruhadiszkont webáruház
Webáruház motorját az osCommerce alapból tovább fejlesztette Pásztóy Tamás. pasztoy@pasztoy.hu
  48516343 lapletöltés 2012 augusztus 18, szombat